PRODUCTEN EN DIENSTEN

 

  • MCGT

Miraah Cognitieve Gedragstherapie (MCGT) is een cognitieve gedragstherapie die aansluit bij de identiteit en geloofsbeleving van moslims. Cognitieve gedragstherapie helpt bij het identificeren van de negatieve denkbeelden en gedachtes en stimuleert tot het veranderen van deze gedachten naar positieve alternatieven. Bij MCGT wordt uitgegaan van een Islamitisch perspectief op cognities en worden de positieve alternatieve gedachtes gezocht in de Islam.

De therapie omvat minimaal 4 weken een telefonisch sessie van ongeveer 45 minuten (dit kan via Skype/Whatsapp/Facebook Messenger). Omdat MCGT momenteel in een evaluatiefase zit, worden deze sessies GRATIS aangeboden door drs. Naila Ghani-Chaudry zelf.

Download de brochure – Informatiebrochure MCGT

  • MJC-online.nl

Moslimjongeren Coach is in 2010 gestart om online hulpverlening te bieden aan moslimjongeren. Dit wordt gedaan middels artikelen die op de website worden geplaatst en het delen van relevante artikelen op facebook. Op diverse manieren kan contact met de moslimjongeren coach opgenomen worden om een persoonlijke vraag voor te leggen of om begeleiding te vragen. Per maart 2015 is het een onderdeel geworden van Miraah, met behoud van het eigen karakter.

Like Moslimjongeren Coach ook op facebook!

  • Stichting Delftse Mamazorg

Stichting Delftse Mamazorg is een initiatief van Miraah, Kraamzorg Babylief en Saida Maatschappelijke Ondersteuning, welke als doel heeft om van het gezin een gezonde, liefdevolle en stress-vrije leefomgeving te maken voor ieder gezinslid. De drie kerngebieden van de stichting zijn geboortezorg, opvoeding en maatschappelijke ondersteuning.

Stichting Delftse Mamazorg is er niet alleen voor moslimgezinnen, zij zet zich in voor ieder gezin. Naila Ghani-Chaudry is voor de periode van 2016 tot 2020 bestuursvoorzitter van Stichting Delftse Mamazorg.

Voor meer informatie kan je terecht op de website www.delftsemamazorg.nl

  • Naila Ghani-Chaudry

Uiteraard is de oprichter van Miraah ook als trainer in te schakelen op het gebied van diversiteit & empowerment, met name waar het onderwerpen betreft die religieoverstijgend zijn.

Voor trainingen, cursussen en workshops en aanvragen van een offerte kan je terecht op www.nailaghanichaudry.nl